Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми при избор на 159 TI vs BMW 530xd и Ауди А6 3.0 quattro

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
    BMW X6 Xdrive fail vs Land Rover Top Gear - YouTube
    Погледай го това клипче.Много е свежо и весело даже.
    Искрено се позабавлявах.Не е лошо да се гледа цялото клипче за Х6: http://www.youtube.com/watch?v=5UwOBKSHl-c
    Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    А ти дай едно клипче, където въпросния Ровър да е паднал от каквото и да е.
    Тия и с танк да го сравнят пак ще го изкарат по-добро

Оп едно случайно от нета.
    http://www.youtube.com/watch?v=-hktX...eature=related
    Ееее и какво се оказа?Че Х6 е по-джип от Ланд Круузър и Рейндж Роувър
    Чак ще взема да се навия да пробваме xd срещу 59-ка по снега
    Mercedes ML 63 AMG 07'
    159 TI 2.4JTDm SW 09'
    156 2.0 20V Turbo
    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
    sigpic

Comment

• Абе всъщност цялата тема показва , че хората които си обичат Алфа Ромео ще си купят точно такава кола защото искат точно нея/с всичките и плюсове и минуси/. Тия които обичат БМВ , ако могат си го купуват /макар да е с надценено съотношение цена-качество/, ако не карат Алфа и сънуват БМВ защото си мислят , че е върха на сладоледа , но то хич не е така просто защото марката БМВ отдавна не е това което беше в желанието да покрие всички пазарни сегменти.
      Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 23:13.
      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Момченца не почвайте да пишете глупости вече, става смешно. Само не и срещу шестата серия на BMW.
        Last edited by Доко; d.m.y г., 23:13.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Момченца не почвайте да пишете глупости вече, става смешно. Само не и срещу шестата серия на BMW.
          дИмек бива ли я или не ?
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
            Искрено се позабавлявах.Не е лошо да се гледа цялото клипче за Х6: http://www.youtube.com/watch?v=5UwOBKSHl-c

Ееее и какво се оказа?Че Х6 е по-джип от Ланд Круузър и Рейндж Роувър
            Чак ще взема да се навия да пробваме xd срещу 59-ка по снега
            Ами не, не е по-джип.
            Просто в единия клип Х6-цата тръгва почти от място, а Ровъра профучава с 20км/ч покрай нея.
            Ако имаш малко понятие от офроуд ще ти светне лампата.
            Другото мега смешно е как чичкото вътре едва ли не се възмущава, че няма ръчка за заключване на диференциалите, а загледай след това отвън, че на теста и 4-те гуми си се въртят дори едната не изостава или от този род.
            А пак казвам, я дай един клип на тия от Гиър в което да изкарат нещо по-добро от Ровъра
            Сигурен съм, че и Г класа с механично заключване и на предния диф пак ще го оплюят.
            Както казах и танк да сравняват пак ще си го извъртят както им изнася.
            Просто клипа е мега смешен и направен за телетата, които ще го гледат.

п.п. Ами пробай ХД-то срещу 159-ката, защото срещу Х драйва няма шанс .
            Аз както казах само да кажеш и съм готов за предоставянето на тест автомобил.
            Last edited by BO; d.m.y г., 23:19.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Добре.добре няма вече, обещавам.Имам в нас много каталози на БМВ с които ме зарибяват.Ще им лепна етикет "Библия" и почвам да се моля по няколко пъти на ден след като внимателно ги препрочитам докато стана убеден бе-ем-веец.Айде мир да има.
              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                дИмек бива ли я или не ?
                Бааа, пълен шит, кенеф, котур....

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  Ами не, не е по-джип.
                  Просто в единия клип Х6-цата тръгва почти от място, а Ровъра профучава с 20км/ч покрай нея.
                  Ако имаш малко понятие от офроуд ще ти светне лампата.
                  Другото мега смешно е как чичкото вътре едва ли не се възмущава, че няма ръчка за заключване на диференциалите, а загледай след това отвън, че на теста и 4-те гуми си се въртят дори едната не изостава или от този род.
                  А пак казвам, я дай един клип на тия от Гиър в което да изкарат нещо по-добро от Ровъра
                  Сигурен съм, че и Г класа с механично заключване и на предния диф пак ще го оплюят.
                  Както казах и танк да сравняват пак ще си го извъртят както им изнася.
                  Просто клипа е мега смешен и направен за телетата, които ще го гледат.

п.п. Ами пробай ХД-то срещу 159-ката, защото срещу Х драйва няма шанс .
                  Аз както казах само да кажеш и съм готов за предоставянето на тест автомобил.
                  С две думи - не, не е проходима, ама клипа е нагласен и дай да я сравним със 159 q4 хаха, ако пак е мега зле ще я сравним със 159 с предно не ми се струва много удачно да сравняваме х6 с лека кола все пак го водят Жипъ и как видя, че не изостава нито една гума като го снимат само от едната страна т.е. само 2-те гуми и то едната по едно време спря.
                  Last edited by code; d.m.y г., 23:44.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    С две думи - не, не е проходима, ама клипа е нагласен и дай да я сравним със 159 q4 хаха, ако пак е мега зле ще я сравним със 159 с предно не ми се струва много удачно да сравняваме х6 с лека кола все пак го водят Жипъ и как видя, че не изостава нито една гума като го снимат само от едната страна т.е. само 2-те гуми и то едната по едно време спря.
                    Ако прочетеш последните мнения ще видиш, че клиповете и разговорите са за Х6 и Рейндж Ровър.
                    Не мисля, че ще има сила на света, която да сравни Х6 с 159-ка.
                    А ако загледаш клипа се виждат и 4-те от гумите и две по две от страна. Но както и да е, явно не искаш да схващаш и си за спора.
                    Успех.
                    Last edited by BO; d.m.y г., 00:27.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• гледам чета и се чудя какво да напиша
                      гледам фанатизъм
                      факт е хората си купуват италянки защото са по ефтини и нямат пари да си позволят по скъпите немски здрави возила
                      ималсъм удоволствието да карам и ауди с DSG скорости и няколко опела , тойоти и други палаваи италянки

разликата е там че разумния човек си кува немскоили японски , защото то не се обезценява и е здраво
                      а всички останали си купуват колата със сърце а не с акъл

мисля че това изчерпва цялата тема и спорът кое е по по най

аз си купих алфа защото е евтина , и не се краде и пипа и Италянеца е под ръка винаги за всичко
                      Пунтото - най ефтината кола за тунинг , която с малко средства смазва определено много по скъпи и тунинговани возила , дори и в много по горния клас
                      Last edited by WhitePower; d.m.y г., 00:32.
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                        гледам чета и се чудя какво да напиша
                        гледам фанатизъм
                        факт е хората си купуват италянки защото са по ефтини и нямат пари да си позволят по скъпите немски здрави возила
                        ималсъм удоволствието да карам и ауди с DSG скорости и няколко опела , тойоти и други палаваи италянки

разликата е там че разумния човек си кува немскоили японски , защото то не се обезценява и е здраво
                        а всички останали си купуват колата със сърце а не с акъл

мисля че това изчерпва цялата тема и спорът кое е по по най

аз си купих алфа защото е евтина , и не се краде и пипа и Италянеца е под ръка винаги за всичко
                        Пунтото - най ефтината кола за тунинг , която с малко средства смазва определено много по скъпи и тунинговани возила , дори и в много по горния клас
                        Чакай сега, нали си я беше купил щото е евтина, пък после си я купил със сърце?
                        В един пост успя да събереш две клишета - еднакво неверни - и да направиш и заключение.
                        Колкото до това, че хората си купували италианки щото не могат да си позволят "здравите" немски возила - недей така.
                        Знаеш ли за колко съм си купил втората кола от подписа?
                        Що да не можех да си позволя например това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...488&f1=details
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Чакай сега, нали си я беше купил щото е евтина, пък после си я купил със сърце?
                          В един пост успя да събереш две клишета - еднакво неверни - и да направиш и заключение.
                          Колкото до това, че хората си купували италианки щото не могат да си позволят "здравите" немски возила - недей така.
                          Знаеш ли за колко съм си купил втората кола от подписа?
                          Що да не можех да си позволя например това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...488&f1=details
                          Ам тъй де. И аз като си купих Либрата дадох една торба с пари. Пак беше по-евтина от алтернативна 3-ка примерно, ама не пречеше да ги дам парите.
                          Докато ги давах знам, че се прецаквам (заради цената), ама както каза това исках и това е.

А за 5-цата дали може да си го позволиш ти си знаеш, ама цената е х2 на тази 166-ца Не са съизмерими като цена, за да кажеш, че си правил избора ти само със сърцето
                          А и този модел си е малко ретро вече като влезнеш вътре. Нормално е, все пак е излязъл когато имаше още 164-ки в производство
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• Няма ли кой да я метне тази тема в Блатото,та да попиша и аз глупости без угризения
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение

А за 5-цата дали може да си го позволиш ти си знаеш, ама цената е х2 на тази 166-ца
                              Сигурен ли си?
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Сигурен ли си?
                                Не може да сравняваш най-скъпата 166ца с най евтината е39ка Освен това 166 се доближава до идеята за добра кола за тия пари, и си е пряк конкурент на е39. Тук може вече да се гледа коя ти е повече на сърцето. Но темата така е поставена се едно да сравняваме твоята 166ца с това http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...u&pageNumber=1 и да се успиваме че Алфата е по убава

П.С. А че пазаруваш скъпо е една отделнааааааааа тема
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X